DOVERA-SUTAZ-lowres-1066.jpg
Na jeseň sme všetkým zdravotníkom adresovali výzvu, cez ktorú sa mohli zapojiť do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote 60-tisíc eur. Hrali sme o 100 hotelových poukazov, 40 kúpeľných pobytov a 10 kvalitných elektrobicyklov. Váš záujem prekonal naše očakávania. Do súťaže sa zapojili stovky z vás zo všetkých kútov Slovenska a vo všetkých zdravotníckych profesiách.

Ceníme si všetkých zdravotníkov

„Našim partnerom z ambulancií, nemocníc, lekární a laboratórií chceme dať najavo svoju podporu. Chceme tiež oceniť ich nasadenie a pokoru, s ktorou zvládajú svoje poslanie. Ich práca je nenahraditeľná aj vďaka nárokom na kvalifikáciu, ale aj na špecifické osobnostné predpoklady. Cítime potrebu pripomínať to nielen v ťažkých časoch, aké zažívame posledné dva roky,“ konštatoval Martin Kultan, generálny riaditeľ Dôvery.


Do kúpeľov aj do hotelov

Výhry si v uplynulých týždňoch prevzali zdravotníci rôznych profesií – zdravotné sestry, lekári, farmaceuti, sanitári, laboranti, pôrodné asistentky a ďalší. Teší nás, že vďaka Dôvere si v budúcom roku mnohí z vás oddýchnu v kúpeľoch, užijú si pobyty vo dvojici podľa vlastného výberu doma aj v zahraničí. Okrem toho desiati zdravotníci, ktorým sa podarilo získať hlavné ceny, už dnes jazdia na nových elektrobicykloch.

Nikto však nezostal bez odmeny. Okrem hlavných cien sme každému zúčastnenému darovali vitamínový balíček.

DOVERA-SUTAZ-lowres-1055.jpg

Šťastní výhercovia elektrobicyklov: Sanitár Zoltán z Nových Zámkov a zdravotná sestra z Nitry Janette.

DOVERA-SUTAZ-lowres-1097.jpg
Elektorbicykle sme odovzdali aj psychologičke Bibiáne a gynekologičke Silvii.