Zacvičte si s osobným trénerom Janym Landlom

Pre priaznivcov zdravého životného štýlu alebo pre tých, ktorí chcú pre svoje zdravie urobiť niečo navyše, máme zaujímavú novinku. Využite zľavu 30 % na online tréningový program LIVE+ pod vedením profesionálneho trénera Janyho Landla a zdravé jedálničky pripravené na mieru. Cena mesačného programu je 10,90 eura. Poistenci Dôvery ho môžu získať len za 7,60 eura.

Všetky informácie o výhode a ako si uplatniť zľavu nájdete na tejto stránke.


Zľava 30 % na slovenskú kozmetiku Facederma

Facederma je prírodná kozmetika špeciálne navrhnutá pre potreby pleti v našich zemepisných šírkach. Jej zloženie eliminuje najčastejšie kozmetické problémy žien aj mužov. Z ponuky si môžete vybrať pleťové krémy, séra, telové oleje aj prípravky špeciálnej starostlivosti. Produkty v exkluzívnom balení môžu byť tiež krásnym darčekom pre vašich blízkych. Len poistenci Dôvery môžu využiť špeciálnu zľavu 30 % na nákup všetkých nezľavnených kozmetických produktov.

Všetky informácie o výhode a ako si uplatniť zľavu nájdete na tejto stránke.


Pomoc pacientom po prekonani covidu

Poistencom, ktorí prekonali koronavírus a dlhodobo majú zdravotné problémy, ponúkame prístup do mobilnej aplikácie Zhiva úplne zadarmo. Vďaka aplikácii môžu sledovať svoj zdravotný stav, naučia sa špeciálne dychové cvičenia a získajú množstvo informácií, ktoré im pomôžu zmierniť ich komplikácie. Aplikácia je dostupná pre používateľov zariadení Android aj Apple .Stianuť si ju môžete bezplatne do svojho tabletu alebo smartfónu.

Všetky informácie o aplikácii a ako ju získať nájdete na tejto stránke.


Zoznam všetkých benefitov pre našich poistencov nájdete na tejto stránke.