Nová apka nie je len vylepšením tej starej, ktorá už má takmer 10 rokov. Hoci neustále prechádzala vylepšeniami, dostala sa na hranu toho, čo bolo možné zdokonaliť. Preto sme novú mobilnú aplikáciu vyrobili od základov. Sú pevnejšie, bezpečnejšie a dá sa na nich stavať ďalšie roky. Nová apka je určená pre všetkých, ktorí chcú mať pohodlný prístup k svojej zdravotnej poisťovni.

  • Po novom sa do aplikácie môžete prihlásiť nie len cez PIN, ale aj odtlačkom prsta alebo nasnímaním tváre, teda takzvanou biometriou.
  • Po prihlásení si určite všimnete unikátny dizajn a jedinečné ilustrácie od ilustrátorky Zuzany Bartovej.
  • Zjednodušili sme využívanie benefitov, doplnili sme novú sekciu Zdravie, v ktorej nájdete na jednom mieste informácie o vašich o preventívnych prehliadkach, receptoch, zdravotníckych pomôckach, elektronickú zdravotnú kartu aj nástroj na samodiagnostiku.
  • Už čoskoro si budete môcť celú aplikáciu prezerať aj v tmavom režime.

Po stiahnutí novej apky môžete tú starú zo svojho mobilu vymazať. Všetky dáta sa vám prenesú. Na prihlásenie stačia rovnaké údaje, aké používate do súčasnej apky a e-pobočky. Ak ich ešte nemáte alebo ste ich zabudli, môžete si vytvoriť nové. Starú apka vypneme už o niekoľko týždňov, preto odporúčame, aby ste si novú stiahli čo najskôr.