V júni sme im adresovali výzvu, cez ktorú sa mohli zapojiť do súťaže o hodnotné výhry. Podmienkou bolo len to, aby aktívne vykonávali zdravotnícke povolanie a boli našimi poistencami. Odmenou bolo 71 atraktívnych cien pre šťastných výhercov.

„Zdravotníci majú našu podporu. Zdravie nás všetkých je v ich rukách a ich práca je v spoločnosti nenahraditeľná,“ skonštatoval Martin Kultan, generálny riaditeľ Dôvery.

Hlavná cena pre setričku zo skalickej nemocnice

Do súťaže Dôvery sa zapojilo viac ako 6.600 lekárov, zdravotných sestier, farmaceutov, lekárnikov, laborantov či pôrodných asistentiek z celého Slovenska.
Z hlavnej výhry – osobného počítača Apple MacBook sa tešila zdravotná sestrička Vladimíra, ktorá pracuje na neurologickom oddelení v Skalici.  

Zaslúžený oddych

Vďaka Dôvere si šesťdesiat zdravotníkov v najbližších týždňoch oddýchne v slovenských kúpeľoch v Nimnici, Bardejove, v Dudinciach alebo v Turčianskych Tepliciach alebo užije víkendový pobyt vo dvojici podľa vlastného výberu doma aj v zahraničí. Desiati šťastlivci od Dôvery získali najnovší mobilný telefón Apple iPhone.