Platbu kartou v obchode považujeme dnes za bežnú vec. Ak nemáme poruke hotovosť, z peňaženky vytiahneme kartu, tú predavač vloží do POS terminálu. Takýto istý, iba virtuálny terminál máte už teraz k dispozícii v Elektronickej pobočke.

Služba sa volá cardPay a ponúka ju Tatra banka.

Doteraz mohli úhradu cez Elektronickú pobočku realizovať len klienti dvoch bánk.

Teraz ponúkame toto pohodlné riešenie každému poistencovi, individuálnemu platiteľovi poistného, ktorý má kreditnú alebo debetnú kartu. Pre hromadných platiteľov, zamestnávateľov, je zatiaľ k dispozícii služba internetbanking od VÚB banky alebo Tatra banky.

Ako to funguje

Po prihlásení sa do Elektronickej pobočky v ľavom menu vyhľadajte Stav účtu a zvoľte Zaplatiť. Aj naďalej si môžete vybrať, či zaplatíte internet bankingom tatraPay pre klientov Tatra banky alebo prostredníctvom internet bankingu VÚB banky.

Ak ani jedna z týchto bánk nie je tá vaša, zaplatíte cez cardPay a to kartami Maestro, MasterCard, V Pay, VISA a VISA Electron.

S ktorými kartami zaplatíte

 

cardpay_logakariet.jpg

Ak si zvolíte platbu cez službu cardPay, presmerujete sa na stránku Tatra banky.

Bezpečnosť

Z Elektronickej pobočky sa presmerujete na zabezpečenú internetovú stránku Tatra banky, kde sa vám zobrazia údaje o platbe, výška úhrady a voľné políčko na zadanie údajov z platobnej karty. Po zaplatení sa vrátite späť do Elektronickej pobočky. Tatra banka aj Elektronická pobočka zobrazia potvrdenie o uskutočnení prevodu. Tiež sa dozviete, ak sa prevod nepodarilo zrealizovať.

Celý proces zadávania informácii o platobnej karte prebieha vždy na stránke Tatra banky a my nemáme prístup k údajom z vašej platobnej karty.

Kedy budú peniaze u nás

Spracovanie úhrady prebieha on-line. To znamená. že platba bude pripísaná k stavu účtu v priebehu niekoľkých minút. Spracovanie úhrady si potom môžete overiť aj vo svojej Elektronickej pobočke.