Od rozšírenia ambulantnej kardiovaskulárnej rehabilitácie v martinskom Dome srdca aj pre pacientov s cukrovkou 2. typu a s anginou pectoris, cez oživenie gynekologicko – pôrodníckej internetovej poradne pre ženy, až po spojenie umelej inteligencie s online diagnostikou kožných problémov.

Zoznámte sa

1. Doc. MUDr. Štefan Farský, CSc, FESC už 20 rokov dokazuje, že pacientov sa dá úspešne liečiť aj pohybom, nielen liekmi. Je priekopníkom ambulantnej kardiovaskulárnej rehabilitácie na Slovensku, ktorá predlžuje život pacientom po infarkte, bajpase, transplantácii srdca, ale aj pri angine pectoris a cukrovke 2. typu.

2. Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, PhD., MPH je prednostom II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky vo Fakultnej nemocnici Ružinov v Bratislave. Napriek svojej pracovnej vyťaženosti vedie zároveň poradňu pre čitateľky webu mamaaja.sk. Priviedol na svet tisícky detí a osobne zodpovedal v poradni 18-tisíc otázok čitateliek.

3. Pedja Jocič je členom priekopníckeho tímu spoločnosti AIP Labs , ktorá priniesla prevratné prepojenie umelej inteligencie a lekárskej praxe pri odhaľovaní kožných ochorení a ich liečbe. Vďaka nemu sa pacienti dostanú k liečbe skôr a riešenie si pochvaľujú aj kožní lekári. Za pol roka pomohlo už 6-tisíc poistencom Dôvery.