shutterstock_1513804589.jpg
Príspevok 50 eur na okuliare pre deti

Od nového roka pripravujeme pre deti do 18 rokov úplnú novinku – výhodu Zdravé oči. Rodičom vrátime sumu až do výšky 50 eur za nákup okuliarov pre ich ratolesti. Príspevok budú môcť využiť na úhradu dioptrických okuliarových rámov a skiel, ak ide o očné pomôcky s doplatkom pacienta.
Stačí, ak si od januára podáte elektronickú žiadosť, doložíte nám doklad o kúpe a peniaze vám vrátime na bankový účet.

Viac o výhode Zdravé oči sa dozviete na tejto stránke.

Vylepšený zubný benefit

Príspevok 150 eur na zubné ošetrenie je naším najviac využívaným benefitom. Od januára 2022 ho plánujeme vylepšiť a rozšíriť tak, aby ste ho mohli využiť aj na ďalšie stomatologické výkony. Všetci dospelí poistenci si príspevok budú môcť uplatniť aj na zhotovenie zubných mostíkov a koruniek. U detí ho môžete využiť už aj na pečatenie zubov. 

Viac o výhode Zdravé zuby sa dozviete na tejto stránke.

Praktický balíček pre mliečne zúbky

Všetky štvorročné deti poistené u nás dostanú od januára 2022 atraktívny zubný balíček v hodnote 30 eur. Je plný praktických pomôcok, ktoré deti využijú na starostlivosť o svoje zúbky doma alebo v škôlke.

Online je to najjednoduchšie

Tak, ako ste v Dôvere zvyknutí, všetko dôležité vyriešite pohodlne a online bez toho, aby ste museli niekam chodiť. O vrátenie príspevkov na zubné ošetrenie môžete požiadať elektronicky cez mobilnú aplikáciu Dôvera vo svojom smartfóne alebo cez Elektronickú pobočku (Dôvera). Rovnako jednoducho budete môcť od januára požiadať aj o vrátenie príspevku na očné pomôcky.

Všetky kódy na nákup produktov a služieb so zľavou si môžete pohodlne vygenerovať na našej webovej stránke priamo pri jednotlivých benefitoch.

Tu nájdete zoznam našich benefitov, ktorý neustále dopĺňame.