Už pod druhý raz sme všetkým zdravotníckym zamestnancom v máji adresovali výzvu, cez ktorú ste sa mohli zapojiť do súťaže o hodnotné ceny. Podmienkou bolo len to, aby ste aktívne vykonávali zdravotnícke povolanie a zároveň boli zdravotne poistení v Dôvere.

Všetkým zdravotníckym zamestnancom chceme týmto gestom dať najavo svoju podporu. Oni sú tí, ktorí sa starajú o zdravie nás všetkých. Oceňujeme ich nasadenie a pokoru, s ktorou zvládajú svoje poslanie. Ich práca je v spoločnosti nenahraditeľná a posledné roky nám to neustále dokazujú,“ skonštatoval Martin Kultan, generálny riaditeľ Dôvery.

Zaslúžený oddych

Do súťaže sa zapojilo viac ako 7.000 zdravotníkov z celého Slovenska. Darčeky v celkovej hodnote 50-tisíc eur si v uplynulých týždňoch prevzala stovka šťastných výhercov.
Vďaka Dôvere si mnohí lekári, zdravotné sestry, farmaceuti, laboranti či pôrodné asistentky oddýchnu v kúpeľoch na Slovensku, užijú si pobyty vo dvojici podľa vlastného výberu doma aj v zahraničí. Okrem toho desiati, ktorým sa podarilo získať hlavnú cenu, už dnes jazdia na nových elektrobicykloch.

kolaz zdravotnici.jpg