GP DOVERA_logo.jpg
Doteraz sme finančnou čiastkou viac ako 70-tisíc eur podporili už takmer 80 individuálnych aj skupinových žiadateľov. Vďaka peniazom z grantového programu početní pacienti absolvovali  potrebnú rehabilitáciu či operáciu. Prípadne si nákupom drahých liekov či  zdravotných pomôcok, ktoré nie sú hradené z prostriedkov verejného zdravotníctva, dokázali výrazne zlepšiť svoj zdravotný stav alebo kvalitu života.

Nezabúdame na prevenciu

Na jednej strane pomáhame chorým a hendikepovaných ľuďom, no rovnako je v našom záujme podporiť prevenciu.
„Stále viac združení, škôl a záujmových krúžkov vedie  deti a mladých ľudí k  zodpovednosti za vlastné zdravie. Organizujú množstvo vzdelávacích aj športových aktivít, vďaka ktorým dokážu dostať mladých ľudí na ihriská a športoviská,“ zhodnotil Branislav Cehlárik, PR manažér zdravotnej poisťovne Dôvera.

Grantový program pre nás spravuje Nadácia pre deti Slovenska. Máme spoločný cieľ -  pomáhať, podporovať a skvalitňovať život detí a mladých ľudí na Slovensku. Vďaka našej vzájomnej spolupráci je rozdeľovanie financií transparentné a pomoc sa vždy dostane k tým, ktorí ju potrebujú.

Zapojte sa

Do 26. októbra máte možnosť zaslať svoju elektronickú žiadosť a získať pre seba, svojho blízkeho či združenie grant vo výške až tisíc eur. Žiadosť o finančný príspevok spoločne so všetkými informáciami a podmienkami nájdete na webovej stránke Nadácie pre deti Slovenska. Pred Vianocami vyhlásime ďalších podporených žiadateľov.