MG1_9337.jpg
Nové CT pracovisko je priamo prepojené s urgentným príjmom a oddelením anestéziológie. Vďaka zakúpeniu kvalitného CT prístroja majú lekári oveľa presnejšie výstupy a nové  možnosti pri diagnostike ochorení ciev, pri mozgových príhodách aj ochorení hrubého čreva.

Pre pacientov je dobrou správou, že vyšetrenie je omnoho rýchlejšie a bezpečnejšie. Okrem toho ich na oddelení vybavujú priebežne a bez dlhých čakacích lehôt.

SnV_CT 073.jpg
Som veľmi rada, že sa nám podarilo úspešne zrealizovať prvú časť modernizácie medicínskeho vybavenia financovaného z eurofondov. Projekt si vyžiadal náklady takmer 400-tisíc eur,“ povedala Renáta Šuláková, riaditeľka nemocnice Svet zdravia Spišská Nová Ves.

Pri príležitosti otvorenia nového CT pracoviska nemocnica prestavila ešte jednu významnú novinku. V spolupráci s našou poisťovňou vybudovala na zrenovovanom rádiologickom oddelení aj modernú recepciu. Pacienti sa doteraz museli na vyšetrenie objednávať pri neosobnom okienku. Nová recepcia na tomto frekventovanom pracovisku  však prispeje k osobnejšiemu a kultúrnejšiemu vybavovaniu návštevníkov.

SnV_CT 096.jpg