Od začiatku projektu sme rozdali už 1,5 milióna eur a podporili viac ako 1 200 poistencov, ktorí to potrebovali. A v najbližších týždňoch k nim pribudnú ďalší.

Cieľom jedinečného programu je dlhodobo pomáhať hendikepovaným ľuďom, poistencom s akýmkoľvek ochorením alebo tým, ktorí sa zo dňa na deň stali pacientmi. Mnohí si aj napriek zdravotným problémom neprestávajú plniť svoje sny. Radi im na ich ceste pomôžeme.

O príspevok nás viackrát požiadal aj študent vysokej školy Samuel. Pozrite si jeho krátky príbeh.


Dvakrát do roka

Každý rok vyhlásime dve kolá grantového programu Bojovníci za zdravie. Zozbierame elektronické žiadosti o pomoc od našich poistencov, vyberieme tie, ktorým venujeme potrebné financie, a následne ich vyplatíme priamo na bankové účty. Vďaka príspevkom sa naši poistenci dostanú aj k liečbe, ktorú iné zdravotné poisťovne nehradia.

Pomáhame vám na ceste za lepším zdravím

Najčastejšie nás poistenci žiadajú o príspevky na rehabilitácie pre hendikepovaných, pre ľudí po rôznych nehodách a úrazoch. Mnohí si z príspevku zabezpečia zdravotnícku pomôcku, ktorá im výrazne zlepší kvalitu života. Alebo im prispejeme na ošetrenie v zahraničí, terapiu či nákup liekov.

Príbehy tých, ktorým sme už pomohli, nájdete na tejto stránke.

Všetky informácie o grantovom programe Bojovníci za zdravie sa dozviete na www.bojovnicizazdravie.sk.